Rejsetips

Her vil jeg med tiden komme med mange flere rejsetips, til dem der selv har fået lyst til at besøge fodboldens hjemland. Det som de fleste efterlyser er:

 "hvordan får jeg fat i billetter til kampene i England?"

Der findes utallige måder at erhverve sig disse billetter på. Den mest sikre måde at skaffe dem på, er ved at købe en færdigpakket rejse der inkluderer billet til den ønskede fodboldkamp. Disse rejser udbydes af flere danske rejsebureauer.

En anden god måde at forsøge sig på er igennem ARTE udland, hvor man tit kan være heldig, især hvis man er tidligt ude.

Vil man helst prøve lykken på egen hånd, så findes der jo i bl.a. London flere billetbureauer som man enten kan opsøge når man er kommet derover, eller kontakte på forhånd hjemmefra. 
Disse bureauer kan man søge på internettet. På Leicester Square i London findes der utallige billetboder, der udover teater og biografbilletter også sælger fodboldbilletter.

Endelig findes der jo også den "gode gamle måde" at købe billet til kampen på: på sortbørsen! Det kan dog være en temmelig blandet fornøjelse, hvor man skal passe på ikke at blive snydt!

Både på selve kampdagen, men også i dagene op til kampen, siver disse sortbørshajer rundt i området omkring stadion og falbyder billetter. Jo længere man venter med at købe jo billigere bliver de, og venter man til tidspunktet omkring kick-off er billetterne måske til at betale! Til kampe hvor især Manchester United er den ene part, skal man typisk regne med sortbørspriser på langt over pålydende pris...